miércoles, 10 de octubre de 2018

IMATGES DE LES INUNDACIONS DE MALLORCA

EL PAÍS

Les inundacions de Sant Llorenç a Mallorca, en imatges

Els serveis d'emergència i rescat a la zona afectada pel desbordament del torrent de Sant Llorenç, a la comarca mallorquina de Llevant


Un carrer de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) després de les fortes pluges a l'illa, que almenys han causat la mort de nou persones.
1Un carrer de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) després de les fortes pluges a l'illa, que almenys han causat la mort de nou persones. (EFE)

Cotxes arrossegats per les pluges torrencials d'aquest dimarts a Sant Llorenç des Cardassar.
2Cotxes arrossegats per les pluges torrencials d'aquest dimarts a Sant Llorenç des Cardassar. (EFE)

Estat en què ha quedat el centre de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, després de les inundacions provocades per les pluges torrencials i el desbordament de torrents.
3Estat en què ha quedat el centre de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, després de les inundacions provocades per les pluges torrencials i el desbordament de torrents. (EFE)

Veïns de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar netegen el fang que ha entrat a casa seva, després de les inundacions i el desbordament de torrents, provocats ahir per les fortes pluges a l'illa.
4Veïns de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar netegen el fang que ha entrat a casa seva, després de les inundacions i el desbordament de torrents, provocats ahir per les fortes pluges a l'illa. (EFE)

La policia local recorre les zones afectades per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.
5La policia local recorre les zones afectades per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar. (EFE)

Els serveis d'emergència i rescat treballen a la zona afectada pel desbordament del torrent de Sant Llorenç i continuen buscant persones desaparegudes.
6Els serveis d'emergència i rescat treballen a la zona afectada pel desbordament del torrent de Sant Llorenç i continuen buscant persones desaparegudes. (EFE)

Els serveis d'emergència i rescat treballen a la zona afectada pel desbordament del torrent de Sant Llorenç, al Llevant de Mallorca.
7Els serveis d'emergència i rescat treballen a la zona afectada pel desbordament del torrent de Sant Llorenç, al Llevant de Mallorca. (EFE)

Vista d'un carrer de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, durant les inundacions i el desbordament de torrents, provocats ahir per les fortes pluges a l'illa.
8Vista d'un carrer de la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, durant les inundacions i el desbordament de torrents, provocats ahir per les fortes pluges a l'illa.EFE

Els serveis d'emergència i rescat busquen persones que consten desaparegudes durant una situació de risc causada per la riuada, a Sant Llorenç.
9Els serveis d'emergència i rescat busquen persones que consten desaparegudes durant una situació de risc causada per la riuada, a Sant Llorenç. (EFE)

Reunió de coordinació a la seu del 112 a Sant Llorenç des Cardassar, amb els grups de treball d'emergències i les forces i cossos de seguretat, a la qual ha assistit la presidenta del Govern balear, Francina Armengol.
10Reunió de coordinació a la seu del 112 a Sant Llorenç des Cardassar, amb els grups de treball d'emergències i les forces i cossos de seguretat, a la qual ha assistit la presidenta del Govern balear, Francina Armengol.EFE

Vista del centre del poble de Sant Llorenç des Cardassar, després de les inundacions i el desbordament de torrents, provocats per les fortes pluges a l'illa. Es registra la mort d'almenys cinc persones.
11Vista del centre del poble de Sant Llorenç des Cardassar, després de les inundacions i el desbordament de torrents, provocats per les fortes pluges a l'illa. Es registra la mort d'almenys cinc persones. (EFE)

Inundacions després del desbordament d'un torrent a la localitat mallorquina de Sant Llorenç. Tots els serveis d'emergències disponibles, Guàrdia Civil, bombers, policies locals i efectius de Protecció Civil, treballen des d'ahir a la nit a la zona afectada intentant auxiliar persones atrapades i localitzar els desapareguts.
12Inundacions després del desbordament d'un torrent a la localitat mallorquina de Sant Llorenç. Tots els serveis d'emergències disponibles, Guàrdia Civil, bombers, policies locals i efectius de Protecció Civil, treballen des d'ahir a la nit a la zona afectada intentant auxiliar persones atrapades i localitzar els desapareguts.

Almenys nou persones i altres han desaparegut com a conseqüència de les inundacions causades per fortes pluges a l'est de Mallorca. A la imatge, inundacions a Sant Llorenç.
13Almenys nou persones i altres han desaparegut com a conseqüència de les inundacions causades per fortes pluges a l'est de Mallorca. A la imatge, inundacions a Sant Llorenç.EUROPA PRESS

El poliesportiu Miquel Àngel Nadal, en la localitat mallorquina de Manacor, acull les persones afectades per les fortes pluges que han caigut a la localitat mallorquina de Sant Llorenç des Cardassar.
14El poliesportiu Miquel Àngel Nadal, en la localitat mallorquina de Manacor, acull les persones afectades per les fortes pluges que han caigut a la localitat mallorquina de Sant Llorenç des Cardassar. (EFE)

Fins a 230 litres d'aigua per metre quadrat van caure ahir a la tarda a la zona de Sant Llorenç, segons el Govern balear. A la imatge, inundacions a la localitat mallorquina de Sant Llorenç.
15Fins a 230 litres d'aigua per metre quadrat van caure ahir a la tarda a la zona de Sant Llorenç, segons el Govern balear. A la imatge, inundacions a la localitat mallorquina de Sant Llorenç.

Agents de la Guàrdia Civil als voltants de Sant Llorenç des Cardassar després de les fortes pluges que han caigut a la zona.
16Agents de la Guàrdia Civil als voltants de Sant Llorenç des Cardassar després de les fortes pluges que han caigut a la zona.

El poliesportiu Miquel Àngel Nadal, a la localitat mallorquina de Manacor, acull les persones afectades per les fortes pluges que han caigut a la localitat mallorquina de Sant Llorenç des Cardassar.
17El poliesportiu Miquel Àngel Nadal, a la localitat mallorquina de Manacor, acull les persones afectades per les fortes pluges que han caigut a la localitat mallorquina de Sant Llorenç des Cardassar. (EFE)

Uns 80 efectius de la Unitat Militar d'Emergències han arribat a la base aèria de Son Sant Joan a bord d'un Hèrcules per ajudar en les inundacions que han afectat la zona de Sant Llorenç.
18Uns 80 efectius de la Unitat Militar d'Emergències han arribat a la base aèria de Son Sant Joan a bord d'un Hèrcules per ajudar en les inundacions que han afectat la zona de Sant Llorenç.EUROPA PRESS

Ambient al poliesportiu de Manacor després de les fortes pluges que han caigut a Sant Llorenç des Cardassar.
19Ambient al poliesportiu de Manacor després de les fortes pluges que han caigut a Sant Llorenç des Cardassar. (EFE)

Membres de la Guàrdia Civil i de la Policial Municipal controlen el trànsit als voltants de la localitat mallorquina de Sant Llorenç.
20Membres de la Guàrdia Civil i de la Policial Municipal controlen el trànsit als voltants de la localitat mallorquina de Sant Llorenç. (EFE)

Un llamp cau sobre l'illa de Dragonera durant la tempesta a la localitat mallorquina d'Andratx.
21Un llamp cau sobre l'illa de Dragonera durant la tempesta a la localitat mallorquina d'Andratx. (EFE)